KRANG legt uit: wat jij kan doen

Gepubliceerd op 17 februari 2020 om 21:22

Wij van KRANG proberen op zo veel mogelijk aspecten na te denken over de impact die wij maken op mens of mileu. Op onze website kan je vinden wat wij allemaal doen, maar wist je dat 50% van de milieu impact van een kledingstuk wordt veroorzaakt tijdens het gebruik ervan?

Daarom hebben wij hieronder wat tips om deze impact zo laag mogelijk te houden. Want alleen samen kunnen we verandering brengen!

 

1. Was alleen als het echt vies is. Dit bespaart CO2 uitstoot, water en zorgt dat je kledingstuk langer mooi blijft. Vieze luchtjes kan je ook bestrijden door je kledingstuk een nacht in een emmer met water en een flinke scheut azijn te laten. De volgende morgen spoel je je kledingstuk uit en laat je hem drogen. Tadaa weg vieze luchtjes. Mastertip: Spoel je kledingstuk uit terwijl je toch onder de douche staat, scheelt weer water!

 

2. Was je kleding op 30°C en stop ze niet in de droger. Dit bespaart niet alleen energie maar zorgt er ook nog eens voor dat je kleding langer mooi blijft. Als je het helemaal goed wil doen gebruik je ook nog eens wasmiddel op basis van natuurlijke ingrediënten.

 

3. We hopen dat je heel lang van onze items zal genieten, maar er komt een tijd dat je ze niet meer vaak genoeg draagt. Zolang de kleding er nog goed uit ziet kan je deze terug sturen naar ons. Wij verkopen ze dan in onze Pre-Loved sectie. Is dit niet mogelijk dan zorgen wij dat het kledingstuk goed terecht komt.


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.